Start
Vi på Carins Krog antar nya utmaningar varje år och vi fortsätter vår kulinariska matresa med fokus på när- & lokalproducerat! Detta är vår 10:e vintersäsong som vi har öppet och det blir bara roligare och roligare för varje år!
Jag är född i byn och uppväxt i en familj med ett stort intresse av den norrländska mattraditionen där vi tillagat mat både från egen uppfödning av djur och av viltjakt.
Till min hjälp har jag mamma Brittan med sina pigga 86 år som ”skuttar” runt i skog och fjäll hela hösten för att fylla frysen med hjortron, lingon, blåbär och svamp. Jordgubbarna odlas med kärlek och blir till dessert. Brittan sköter landet, särskilt rödbetorna får extra omsorg.
Nytt för i år är DELIPÅSEN att köpa med till stugan. En härlig på påse med chark från Undersåker och ostar från Åsberget i Jämtland. Egen marmelad och andra godsaker.
Vi försöker även servera mat med få eller inga tillsatser alls, därav serverar vi få rätter av halvfabrikat. Våra sopor källsorteras, vi är medlem i Visita (Sveriges Hotell & Resturangföretagare) och vi följer lagar och lönesättningar enl avtal.
Men framförallt så gillar vi mat, har roligt och ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Carins Krog!
/ Välkomna hälsar Carin med personal